Doelstelling
Magna Musica is een centrum voor klassieke muziek en wil graag een podium bieden aan getalenteerde musici, zowel aan professionals, semi-professionals als amateurs. Het hoofddoel van Magna Musica is verbinding maken op muzikaal en menselijk vlak. Verbinding maken tussen muziek en andere kunstvormen en dat in samenwerking met gemeenten en kunst- en cultuurstichtingen.

Onder de naam Magna Musica komen diverse ensembles samen die onder leiding staan van diverse dirigenten. Magna Musica zorgt dat de muziek van oude en nieuwe meesters dichtbij komt en voor iedereen toegankelijk wordt gemaakt. Een belangrijk aspect is de verbinding die wordt gelegd tussen amateurs en professionals, waardoor een bijzondere samenwerking tot stand komt.

Beleidsplan
Onze visie voor Magna Musica is adembenemende muziek uit te voeren op mooie en bijzondere locaties in verschillende, wellicht gewaagde, bezettingen. Onze visie is om de toehoorder mee te nemen in de diepere muziek van klank en poëzie. De toehoorder meenemen op een reis die door verschillende stijlen, klanken en emoties heengaat. De toehoorder meenemen op een reis naar zichzelf en op reis in zichzelf.

Lees verderFinanciën