Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Adventdiner en -concert ~ Nieuw Sion

16 december | 18:30 - 22:00

€ 15

Op vrijdag 16 december geven het ensemble en het koor van Magna Musica een prachtig Advent concert in de mooie kloosterkerk van Nieuw Sion. Wat zo bijzonder is aan deze avond is dat u voorafgaand aan het concert een driegangenmenu kunt nuttigen in de Refter van het klooster. Na het concert kunt u blijven voor het getijdengebed met na afloop warme Glühwein. Kortom: een fijne beleving op een prachtige locatie.

De ambiance, verlichting en Carols geven een nostalgisch gevoel vol vreugde en verwachting.

De samenwerking tussen de stichting en het klooster bloeit en daarom hebben we de handen ineengeslagen om een compleet verzorgde avond voor u te organiseren. In een sfeervolle setting met heerlijk eten en prachtige muziek. Om 18.30 uur kunt u deelnemen aan het driegangendiner dat voor u wordt geserveerd in de Refter van het klooster. Om 20.15 uur wordt u welkom geheten in de kloosterkerk voor een Advent concert van +/- 1 uur. U kunt alleen voor het concert reserveren of alleen voor het diner, maar om uw beleving compleet te maken, raden we u aan om beide ervaringen te combineren.

CONCERT

Het koor en ensemble van Magna Musica repeteert tweemaal voor deze productie. Tijdens de repetities werken we met zanger en dirigent Joalien van den Houten aan de samenklank en stemtechniek. Je leert tijdens dit project o.a. dat je door je veilig te voelen in een fijne groep zangers, je je mond open mag doen en heerlijk kunt zingen zonder stemproblemen te krijgen naderhand. De samenstelling van de zangers is ieder project wisselend, omdat het vrijblijvend is om mee te doen en omdat het repertoire ook wisselt per concert.

Diddy van der Stouwe begeleidt het ensemble en de Carols die we samen zingen op orgel of piano en soleert op beide instrumenten. Een aantal stukken worden door het koor a capella gezongen. De algehele leiding is in handen van Joalien van den Houten.

ENTREE

Ticket voor het concert € 12,50
Ticket voor het driegangendiner € 45,- inclusief drankjes
Combiticket € 57,50

Informatie via nieuwsion.nl 

 

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
18:30 - 22:00
Kosten:
€ 15
Evenement Categorie:

Locatie

Sint Annakapel
Broederweg 10
Kampen, Overijssel 8261 GT Nederland
+ Google Maps