Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Goudenzaalconcert ~ Kampen

17 september | 14:30 - 15:30

€10

Op zondag 17 september luistert u vanaf 14.30 uur naar een prachtig concert door Heleen Koele – sopraan en Steven Faber – pianist.

Heleen Koele is al meer dan 30 jaar actief op alle terreinen van haar vak, of het nu opera, lied, oratorium of ensemblemuziek betreft; alles met hart en ziel. Enkele hoogtepunten uit haar carrière zijn: een waanzins-aria op de blote voetjes in het bos rond het prachtige landgoed van Den Alerdinck tijdens het KamerOpera Festival, de rol van lady Cockburn in Fra Diavolo van Auber met geblokt mantelpak en gigantische roze rolkoffer tijdens opera Nijetrijne en haar debuut bij De Nationale Opera in de opera Only the Sound Remains van Kaija Saariaho.

Steven Faber is verbonden aan ArtEZ University of the Arts, locatie Conservatorium Zwolle. Als coördinator van de masteropleiding, research supervisor en piano-coach brengt hij door artistieke activiteiten theorie, praktijk, onderwijs en organisatie samen. Zijn piano-opleiding volgde hij aan de conservatoria van Zwolle en Utrecht, en privé bij de gerenommeerde pianiste Tan Crone. Daarnaast is hij Master of Education in Arts.

Stichting Vrienden Stedelijk Museum Kampen organiseert i.s.m. Stichting Magna Musica op zondagmiddag 4 juni het derde huiskamerconcert in de Gouden Zaal van het museum. Aanvang van dit concert is 14.30 uur. Inloop vanaf 14:00 uur met een kopje koffie of thee. Reserveer snel, want er zijn maar vijftig plaatsen beschikbaar.

De entreeprijs voor de reguliere bezoeker is € 10,- p.p. Entreeprijs voor Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen is € 5,- p.p. Tot 18 jaar gratis toegang. In verband met het beperkte aantal plaatsen verzoeken wij u om vooraf te reserveren via Vriendenstedelijkmuseum@kampen.nl en te betalen bij de kassa in de Gouden Zaal op de middag zelf. Dankzij een financiële bijdrage van het Heropeningsfonds Kampen is deze reeks concerten mogelijk gemaakt.

Toegang tot de Gouden Zaal via de Schepentoren in de Voorstraat, aan de achterkant van het museum.

Programma:
14.00 uur Inloop met koffie/thee.
14.30 uur Muziek!
15.40 uur Afsluiting met een hapje, drankje en ontmoeting.
Ingang tot de Goudenzaal via de Schepentoren aan de Voorstraat.

 

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
14:30 - 15:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

Stedelijk Museum Kampen
Oudestraat 133
Kampen, Overijssel 8261 CK
+ Google Maps