Skip to main content

Dolorem

Op zondagmiddag 3 maart bent u van harte welkom bij het eerste Museumconcert in het Ikonenmuseum, Buiten Nieuwstraat 2 in Kampen.

Tijdens de succesvolle ‘Goudenzaal concerten’ merken we als organisaties dat er vraag is naar intieme huiskamerconcerten op bijzondere locaties. Iets waar Magna Musica zich helemaal in thuis voelt. Ook de Vrienden van het Ikonenmuseum willen graag het Atrium beschikbaar stellen om kwalitatief goede en mooie muziek te laten horen. Daarnaast is het erg van belang dat er ruimte is voor ontmoeting. Voor en na het concert drinken we een kopje koffie of glaasje wijn en hebben we fijne gesprekken met elkaar; praten over elkaars wel en wee en wat we nu zo mooi vonden aan dit concert. Ieders mening telt, want ja, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.

Over zingen gesproken. Het thema van het volgende concert bezingt: ‘Dolorem’, ofwel: verdriet. We leven in deze veertigdagentijd toe naar het lijden van Jezus op Eerste Paasdag. Ook de Ikonen waarover tijdens het concert wordt vertelt, sluiten aan bij dit thema. Mooie a capella muziek wordt gezongen door acht zangers van het ensemble van Magna Musica staat op het programma. Zij repeteren tweemaal voor deze uitvoering en zijn dus zeer geoefende zangers.

Aanvang: 14.30 uur.
Inloop vanaf 14:00 uur met een kopje koffie of thee.
Na afloop van het concert staat er nog een drankje voor u klaar.
Entree Vrienden SMK en IKM € 10,- p.p.
Reguliere bezoeker: € 15,- p.p.
Tot 18 jaar gratis.
Max. 50 plaatsen.
Reserveer via secretaris@vriendenstedelijkmuseumkampen.nl